Da er skal fire nye dronninger fra Ingegard Øien på Røislien hentet, og er klar for innsetting. Marerittet starter. Biene fra en viss røkter har aldri vært spesielt vennlige, men nå er de blitt så aggressive at det nesten er umulig å jobbe i kubene. Av med taket og 1000 bier sitter i sløret umiddelbart. Min tidligere vel fungerende bi-jakke og bukse er en vits, får 10-15 stikk prompte. Med lånt ny dress fra min gode nabo finner jeg 3 dronninger som alle fjernes. I en fjerde kube er det ikke mulig. Jeg røyker alle gjennom dronning gitteret, men «hun» er ikke å se. Må til slutt kaste inn håndkleet og sette nr 4 inn i en annen kube. Samler mot til å prøve igjen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation