Da var det tid for stor sjekk av kubene. Resultatet var noe nedslående. En meget svak kube uten yngel = ingen dronning. En kube med bare drone yngel = dronningmor. To kuber hadde dronning celler og/eller celle kopper. Med et par unntak synes jeg kubene er litt svake. Bare en har fått skattekasse. De øvrige er utvidet med et par utbygde rammer bak yngelleiet. Fler av bifolkene var ganske iltre, men temperatur og vær får ta sin del. Uansett blir konklusjonen; flere nye dronninger må på plass. Været har vært veldig varierende med noen varme fine dager, men også mange under 10 grader. Trekket har derfor gått opp og ned, og det blir nok en del innesitting..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation