Jeg vært grei med meisene hver eneste vinter i mange år, men nå er solsikkefrø byttet ut med bier. De formelig mesker seg med min små venner. Hva gjør man? burer inn alle kubene: funker veldig bra, men fy for en jobb, gitter foran flyåpningen: funker ikke noe særlig, stenge flyåpningen: dårlig gjort, men bærnett – det funker. Man må imidlertid sette det stramt og tett langs bakken, meisene finner det minste hull for å få ta i godsakene. Dette fant jeg ut da en av dem satt stivfrossen fast i nettet en morgen. Hulk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation